Show IP

La teva IP: 54.198.23.251

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Seminari abandonament educatiu

Durant els 18 i 19 de desembre de 2017 es va celebrar a Palma (Mallorca), el seminari internacional ‘’Prevenir l’abandonament educatiu en l’educació secundària professional’’.

Aquesta activitat és part del projecte en què fa dos cursos participa l'Institut Provençana ‘’Itineraris d’èxit i abandonament en la formació professional del sistema educatiu de nivell 1 i 2” ( Ref. EDU2013-42854-R), finançat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, l’Agència Estatal d’Investigació (AEI) i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Nacional per la Investigació i el Desenvolupament (I+D).

Han participat en aquest Projecte alumnat dels Programes de formació i inserció de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, entre el quals hi ha alumnat que han continuat els seus estudis en el cicle formatiu de grau mitjà d'Activitats Comercials.

 

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO